Tips om pennor

Tips om pennor

Det finns otroligt många olika pennor att välja mellan. Men vilken är egentligen bäst? Du vill ju självklart ha en hållbar penna som fungerar i alla lägen. Men självklart inte betala storkovan för en penna. Men om det är viktigt att pennan fungerar i alla lägen och bläcket varken smetar ut eller bleknar är det

Det finns otroligt många olika pennor att välja mellan. Men vilken är egentligen bäst? Du vill ju självklart ha en hållbar penna som fungerar i alla lägen. Men självklart inte betala storkovan för en penna.

Men om det är viktigt att pennan fungerar i alla lägen och bläcket varken smetar ut eller bleknar är det bättre att investera i en lite dyrare penna.

Vad kommer du använda pennan till?

Letar du efter en penna som imponerar på andra då du signerar viktiga avtal på jobbet? Om du inom arbetet använder en penna väldigt mycket är det smart att investera i en penna som speglar både din personlighet och ditt arbete.

Eller är det så att hela kontoret behöver nya pennor och du letar efter ett riktigt storpack? Vad pennan kommer att användas till avgör både kvalitet och kvantitet, vilket i sin tur avgör hur mycket du är villig att spendera på en penna.

Budget – hur mycket är du villig att spendera?

Låt oss säga att du är ute efter en lite finare penna som håller år ut och år in. En penna med lite pondus då du signerar avtal. Hur mycket är du villig att lägga på en penna med en vacker design?

Du som däremot är ute efter pennor till hela kontoret bör investera i reklampennor. Eftersom pennor på något sätt alltid får ben och försvinner sprids då reklam för företaget utan att du behöver lyfta ett finger!

Pennan ska passa ändamålet

I slutändan är det du själv som ska vara nöjd med pennan du väljer ut. Oavsett om det är en dyr vacker penna eller en reklampenna som ska delas ut på en mässa.

Pennan ska som sagt passa ändamålet och även priset ska överensstämma med vad pennan ska användas till. Om detta inte stämmer överens med varandra finns risken att pennan blir liggandes långt bak i en skrivbordslåda någonstans. Tänk därför till en gång extra innan du köper nya pennor.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel